top of page

Over ons

Op deze site vindt u algemene en praktische informatie over uitvaarten en onze dienstverlening in het bijzonder. Hoewel ieder mens en daarmee ook de uitvaart verschillend is, zullen wij trachten u zo volledig mogelijk te informeren. Wij hopen dan ook dat u na uw bezoek op onze site, veel informatie en antwoorden op uw vragen hebt gevonden. Heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op!

Onlangs heeft Weekblad de Brug een interview met uitvaartverzorger Herman Bottenberg gepubliceerd, naar aanleiding van ons 16-jarig bestaan. U kunt het artikel hier lezen.

Uitvaartverzorging Herman Bottenberg is een volledig gediplomeerde, kleinschalige familieonderneming. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van verschillende uitvaarten. Met respect voor ieders persoonlijke opvatting en inbreng, willen wij met onze deskundigheid, eerlijkheid en duidelijkheid in advisering en verzorging, samen met u de uitvaart verzorgen. De laatste 15 à 20 jaar hebben uitvaarten steeds meer een persoonlijk eigen karakter gekregen. Wij hebben veel ervaring met verschillende rituelen en gebruiken binnen alle geloofsgemeenschappen en groeperingen.

Uitvaartverzorging Herman Bottenberg

 

Koekoeksweg 5

8271 PC IJsselmuiden

Gemeente Kampen

 

Telefoonnummer: 038 - 33 33 323

Mobiel: 06 - 41 25 66 62

Fax: 038 - 33 33 320

Email: info@uitvaartbottenberg.nl

bottom of page