top of page

Bloemen

Vaak zijn er bij een uitvaart ook bloemen aanwezig. Hieraan kan een persoonlijke invulling worden gegeven, door bijvoorbeeld zelf rouwarrangementen of bloemstukken te maken. Of u laat ze maken door de bloemist van uw keuze. U kunt het ook door Uitvaartverzorging Herman Bottenberg laten regelen. U kiest uit de foto’s in het boek, het bloemstuk van uw keuze. Indien gewenst, kunt u het bloemstuk in een andere kleur of met andere bloemen laten samenstellen.

'U kunt een persoonlijke invulling geven aan de bloemstukken en een bloemist naar keuze inschakelen.'

Strooibloemen

Ook ziet men steeds meer dat er tijdens de begrafenis een mandje met strooibloemen wordt gebruikt. Op de begraafplaats worden de aanwezigen dan verzocht om wat bloemblaadjes op de kist te strooien als teken van afscheid. Als u hiervoor kiest, dan kunt u dit zelf regelen door bijvoorbeeld bloemblaadjes uit de eigen tuin te gebruiken of ze door de eigen bloemist te laten verzorgen. Maar wij kunnen het ook voor u regelen.

 

Fotopresentatie

Op deze pagina ziet u een fotopresentatie met een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is op het gebied van rouwarrangementen.

bottom of page