top of page

Bespreking van de uitvaart

Nadat u contact met Uitvaartverzorging Herman Bottenberg heeft opgenomen, maken wij een afspraak waar en wanneer wij samenkomen. Na onze eerste kennismaking gaan we in alle rust na wat uw gedachten zijn over de te regelen uitvaart, de persoonlijke wensen van de overledene en uw wensen.

'We bespreken de uitvaart stap voor stap, zodat er niets vergeten wordt.'

Tijdens dit eerste bezoek is het nog niet nodig dat alles geregeld wordt. Het kan zijn dat u er nog niet aan toe bent en wat meer tijd nodig heeft. Die ruimte en die tijd is er altijd.

Uw wensen en ideeën

Met uw ideeën en wensen stellen we samen vast hoe de uitvaart zal verlopen. Bij de bespreking gebruiken wij een zogenaamd aannameformulier. Stap voor stap bespreken wij de uitvaart, zodat er niets vergeten wordt en alle mogelijkheden in alle rust kunnen worden overwogen om op die manier een goede en persoonlijke invulling van de uitvaart te krijgen.

De dag voor de uitvaart

Omdat er binnen toch wel een korte tijd veel te beslissen en te regelen is, kan het zijn dat u geen duidelijk overzicht meer heeft over het verloop van de dag van de uitvaart. Emoties, spanningen en het tegen de dag van de uitvaart opzien spelen hierbij vaak een grote rol.

Hoewel wij dagelijks contact hebben, nemen wij daarom op de dag voor de uitvaart nog eens met u door wat er de volgende dag precies gaat gebeuren. Wij gaan dan nog even na of er niets vergeten is en of er, indien mogelijk, nog aanvullingen of wijzigingen moeten plaatsvinden.

bottom of page