top of page

Nazorg

Als de uitvaart achter de rug is breekt er voor de nabestaanden een moeilijke periode aan die vaak als zwaar wordt ervaren. Bovendien moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden.

'Na ongeveer vier weken maken wij met u een afspraak, waarin wij het verloop van de uitvaart en uw ervaringen nog eens rustig kunnen doorspreken.'

Boekje 'Zorgen Erna'

U kunt hierbij gebruik maken van het boekje ZORGEN ERNA dat u van ons heeft gekregen. Deze uitgave is speciaal geschreven voor mensen die de nalatenschap moeten afwikkelen. Het geeft u een goed overzicht van de taken die op de schouders rusten van de nabestaande en het geeft u praktische richtlijnen hoe u alle zaken zo snel en prettig mogelijk kunt afhandelen. Maar u kunt hierover ook informatie vinden op onder andere www.notaris.nl en www.svb.nl.

 

Doorspreken van de uitvaart

Na ongeveer vier weken maken wij met u een afspraak, waarin wij het verloop van de uitvaart en uw ervaringen nog eens rustig kunnen doorspreken. Ook kunt u dan aangeven of u al dan niet een dankbetuiging wilt laten uitgaan in de vorm van een advertentie plaatsen of een kaartje versturen. Uitvaartverzorging Herman Bottenberg kan u hierbij helpen door middel van voorbeeldteksten en dit verder voor u regelen.

 

Omgaan met verlies

Na verloop van tijd zal het gemis steeds duidelijker voelbaar worden. Veel mensen kunnen zeer begrijpelijk hiermee moeilijk omgaan en krijgen daardoor allerlei klachten, zowel lichamelijk als geestelijk. Hiervoor zijn echter instanties die je op professionele wijze kunnen helpen en tevens is er lectuur die u hierover kunt lezen. Wij verwijzen u naar verschillende sites op de pagina Links waar u gedetailleerde informatie kunt vinden.

 

Grafmonument of urn

Uitvaartverzorging Herman Bottenberg kan u ook adviseren of helpen bij de keuze voor een grafmonument of urn. Er zijn verschillende bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. En wat te doen met de as van de overledene? Ook hierbij kunnen wij u assisteren en van alle informatie voorzien. En natuurlijk, als wij u van dienst kunnen zijn voor advies, informatie of een gesprek, dan kunt u altijd een beroep op ons doen.

bottom of page